Author Topic: Is anyone NOT experiencing problems?  (Read 5988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dr . Nick

  • Phoenix Fighter
  • **
  • Posts: 170
  • Hello Everybody
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #15 on: June 18, 2008, 01:30:22 am »
Works very well for me.

Only having problems with sharing the content.

Been trying to share a critter for hours now and it just wont appear on the myspore page.

Offline CosmicD

  • Omega Racer
  • *****
  • Posts: 1056
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #16 on: June 18, 2008, 01:38:07 am »
I know i was NOT having problems with the EADM/CC interaction, and i guess this probably won't happen with the full.... if my order and validation issues get resolved anyway

Offline Yannick

  • Tetris Tumbler
  • *****
  • Posts: 5508
  • The end is nigh
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #17 on: June 18, 2008, 01:39:32 am »
No problems with CC, although I'm still waiting for the validation email to come in.

"It's only your virginity, loosen up!"

Offline Hyfrydle

  • Crazy Climber Cuckoo
  • **
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #18 on: June 18, 2008, 01:40:40 am »
The creation side works fine the paintings a bit slow but looks awesome when it completes. The main problem I have is uploading creatures it seems very hit an miss hopefully they will sort this problem and everything will run smoothly.

I did have to uninstall EADM to get it to run though.

Overall very impressed now I finally have the complete version. I finally got it installed and running at 1am last night created one creature then collapsed into bed exhausted. Hope to create more tonight and really put the editor through its paces.

Offline DaMuncha

  • Lode Runner
  • *****
  • Posts: 2248
  • GREAT SCOTTS!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #19 on: June 18, 2008, 02:24:27 am »
As of this moment, there have been 127,030 creatures added to the data base in what? 3 days?, Holy Cow!

Offline immortius

  • Sea Battler
  • ***
  • Posts: 396
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #20 on: June 18, 2008, 02:39:37 am »
Most of that in the last 24 hours too, along with ~100,000 users.

I had the issue with creations not appearing in the creature browser, although I managed to fix it messing around with the caches. At least for the moment. No issue with EADM (but once again I'm on Vista, so that might help).

Offline Noflunk

  • Mystery House Madman
  • **
  • Posts: 222
  • Why is his head soooo big?
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #21 on: June 18, 2008, 02:46:40 am »
The only thing ive noticed is that its a little slow when panting my creatures. This might not be a "problem" but more an issues with my computers speed  :P

Offline Amazingchi

  • Mystery House Madman
  • **
  • Posts: 212
  • It's sooo close!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #22 on: June 18, 2008, 02:53:18 am »
The only thing ive noticed is that its a little slow when panting my creatures. This might not be a "problem" but more an issues with my computers speed  :P

Same here.

Offline DaMuncha

  • Lode Runner
  • *****
  • Posts: 2248
  • GREAT SCOTTS!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #23 on: June 18, 2008, 03:03:27 am »
iv got a 2.4 quad core CPU and a GF8800 and it still takes a couple of secs to texture, i can see what its doing though, its analising ur creature and picking out where the different parts of it are, then applying the texture to it 1 layer at a time. I think thats just the program its self not realy a bug or issue.

Offline Flak

  • Missile Commander
  • **
  • Posts: 236
    • View Profile
    • The Spore Zoo and Creature Cave
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #24 on: June 18, 2008, 03:31:40 am »
No real issues here and my computer is near 3 years old.

Minor issues are to be expected with all new releases. They can't possibly account for all computer set ups out there. It will all get worked out. :)

Offline greyarea

  • Mystery House Madman
  • **
  • Posts: 205
  • Chobox isn't happy.
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #25 on: June 18, 2008, 04:31:31 am »
Apart from the ingame sporepedia being slightly odd, no problems at all.

8)
A gamingsteve sporecast :)  (not comprehensive at all!)
http://www.spore.com/sporepedia#qry=ssc-500012824849

Offline Life

  • Breakout Battler
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #26 on: June 18, 2008, 05:26:09 am »

Update your drivers maybe?

Sorry if this is a dumb question, but how do I update the drivers on a Mac?

Offline Pixxel

  • Robotron Automaton
  • *****
  • Posts: 1873
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #27 on: June 18, 2008, 05:29:28 am »
Works great for me ^^
If you stop and think about it, Your life's longer as an old guy than a kid. Scary o.o

Offline LadyM

  • Moderator
  • Mortal Kombat Konqueror
  • *****
  • Posts: 11113
  • I'm not confused anymore
    • View Profile
    • LadyMpire
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #28 on: June 18, 2008, 05:36:42 am »
I'm off the laptop and on the desktop computer and I have no issues anymore. It runs great.

Offline Mangerman

  • Tempest Top Dog
  • ****
  • Posts: 895
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #29 on: June 18, 2008, 05:39:43 am »
Haven't had any problems, everything is running smooth, the EADM doesn't crash anything for me.
A multitude of rulers is not a good thing. Let there be one ruler, one king.