Author Topic: Is anyone NOT experiencing problems?  (Read 7068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Blulightning

  • Bezerk Brawler
  • ****
  • Posts: 575
  • Radioactive Kitty!!!
    • View Profile
Is anyone NOT experiencing problems?
« on: June 17, 2008, 07:58:14 pm »
Am I the only person who is able to run the editor perfectly fine?

I still have the Download Manager installed and everything.

I had my first creature disappear, which I fixed and I haven't uploaded any since and none have disappeared since then.
But otherwise, my editor works without problems...

Is anyone else NOT experiencing crashes and stuff?



Offline PatMan33

  • Fable Hero
  • *****
  • Posts: 28625
  • Oh just ****ing deal with it <3
    • View Profile
    • DuckDuckGo
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #1 on: June 17, 2008, 08:01:48 pm »
I'm not having any issues. This morning I was having some hiccups sharing my creatures but after I got back home everything was fine.

Offline Crowster

  • Defender Devotee
  • ***
  • Posts: 437
  • It's Crow-Time, Baby!
    • View Profile
    • The Adventures of Crow-Man
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #2 on: June 17, 2008, 08:02:15 pm »
No crashes, no freezes, no nothing.

I'm not able to get the editor to antialias, even when I force it on in my nvidia control panel. The Sporepedia cards antialias fine, but as far as the editor and the test drive mode go, no antialiasing whatsoever, no matter what I do.

I'm also having the disappearing creatures problem.

Those are the only two issues I've had whatsoever. Everything else runs like a dream for me.

Offline leanbarton

  • Mystery House Madman
  • **
  • Posts: 202
  • CrushYoMind in Sporepedia
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #3 on: June 17, 2008, 08:05:16 pm »
I'm on the trial and everything is good, waiting to download the full one tomorrow.

Offline Life

  • Breakout Battler
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #4 on: June 17, 2008, 08:05:37 pm »
It runs great for me, except there seems to be some weird graphics issue. No matter what, all the creatures' skins have these little cracks in them. It's hard to describe, but it's really annoying.

Offline SpecialBrownies

  • Donkey Kong King
  • *****
  • Posts: 1010
  • They look so special!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #5 on: June 17, 2008, 08:05:49 pm »
No freezes, no crashes, no glitches, no disappearing anything.

Must be my Vista.

Or I just rock.
"If you put an infinite amount of monkeys in a room with computers, they would code Spore."

                                                        -SpecialBrownies

Offline DaMuncha

  • Lode Runner
  • *****
  • Posts: 2248
  • GREAT SCOTTS!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #6 on: June 17, 2008, 08:05:57 pm »
I have had no problems what so ever, Aside from having 5 million versions of my creatures upon reinstall, not being able to login to spore.com and having my creatures completely disapear when I did manage to log in. But as far as performance, its been running smooth.

Offline Blulightning

  • Bezerk Brawler
  • ****
  • Posts: 575
  • Radioactive Kitty!!!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #7 on: June 17, 2008, 08:07:48 pm »
It runs great for me, except there seems to be some weird graphics issue. No matter what, all the creatures' skins have these little cracks in them. It's hard to describe, but it's really annoying.

Update your drivers maybe?

Well it's good to hear that other people aren't having issues.
It seems like it's almost 50/50 but that's probably because only the people who are having problems post about it...

Offline Sub

  • Time Pilot Trekker
  • *****
  • Posts: 1382
  • End is tough.
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #8 on: June 17, 2008, 08:18:42 pm »
It works pretty good for me.  The only problem I have is that I can only upload one creature per game session, but that's not a big deal.

Offline Notorious B.O.B

  • Venture Conqueror
  • ****
  • Posts: 798
  • I still live!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #9 on: June 17, 2008, 08:21:42 pm »
Everything seems to work fine for me, and I play it on a laptop that apparently doesn't meet the recommended requirements.   I wonder if I'll be able to play the full game on the laptop???

Haven't had any disappearing creature problems, though I haven't uploaded any to the Sporepedia yet, so maybe that's why that hasn't happened yet...
Leave to a Thark his head and one hand and he may yet conquer.

The glass is alway in balance and full: half liquid, half gas.

Visit my Sporepedia page! http://www.spore.com/view/profile/Bob_Of_Mars

Offline a14gt

  • Lode Runner
  • *****
  • Posts: 2245
  • Raised from the dead!!!
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #10 on: June 17, 2008, 09:22:15 pm »
my CC is working nice and smooth, no problems here, at least nothing I didn't fix. can't wait to get the full.
Bow down fool. HAHAHA!

Offline keithn

  • Galaxian Guru
  • *
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #11 on: June 17, 2008, 10:05:39 pm »
My trial works beautifully, although I've only had it a few hours.   :)

Offline Doomsday

  • Track and Field Jock
  • *****
  • Posts: 2475
  • And, boom goes the dynamite.
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #12 on: June 17, 2008, 10:12:26 pm »
If it wasn't for the internet being stupid and the 'Pedia not limiting you to one Share per session, than My editor would be fine. I'm having no major problems right now besides various connection issues.
"Never gonna give you up. Never gonna let you down. Never gonna run around and hurt you." - Elvis Presley

Offline Zamaza

  • Bezerk Brawler
  • ****
  • Posts: 592
  • Daydreaming at Night
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #13 on: June 17, 2008, 11:12:35 pm »
I can rarely upload creatures, am missing several...

The actual creation works fine :)

Offline WinterSnowblind

  • BurgerTime Chef
  • *****
  • Posts: 1219
  • Exitus Acta Probat
    • View Profile
Re: Is anyone NOT experiencing problems?
« Reply #14 on: June 18, 2008, 01:25:53 am »
My only issues are with sharing the creatures, and that's only because of the servers.  Everything else is working fine.