Gaming Steve Message Board

Random Encounters => Site News => Topic started by: Gungnir on August 19, 2006, 08:50:06 pm

Title: Virus in PM?
Post by: Gungnir on August 19, 2006, 08:50:06 pm
I woulda PMed this to Gaming Steve..but I don't have over 50 posts..

Anyway, I opened the pm, clicked on none of the links.
2 hours later...
Virus protection goes haywire, i restart comp, and it freezes whenever I log in.

I'm on my brothers computer right now. Think that this PM could be why I have a virus?
Title: Re: Virus in PM?
Post by: sgore on August 19, 2006, 08:51:42 pm
I wouldn't think so. Unless you clicked on any of the links I'm not sure the PM system would support anything like a virus being sent through it.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: PatMan33 on August 19, 2006, 08:55:48 pm
I doubt that there is a Virus, however this seems to have messed up the Personal Messaging system.

Both LadyM and I are both having trouble. None of our new messages are showing up. We have to delete old messages in order for them to show up.


Is anyone else having this problem? Please say something.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Glacies on August 19, 2006, 08:56:45 pm
Ah, crap, I am. I think.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: sgore on August 19, 2006, 08:57:36 pm
Well I have 14 messages but my counter says 11...so that's kind of a problem. also the total didn't go up with Steve's post however it was at 12 then so it's starting to somewhat count my deletions. I don't know if it's working right for me again though.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Danzik on August 19, 2006, 08:58:33 pm
Hey, danzik, you have -3 messages, 0 are new.
Unsure if this is related to the problem you're having since I'm recieving messages fine.
It is strange though.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: PatMan33 on August 19, 2006, 08:58:47 pm
Here is something very interesting.

762 just sent me a PM and all my messages that I could not see, appeared.

I am having him send one to LadyM to see if it fixes anything.



Also, I asked about this at the SMF Forum so hopefully they can help.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Glacies on August 19, 2006, 08:59:47 pm
pat, spam me with pms. put anything ya want in em'. Just do it.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: c14dude on August 19, 2006, 09:00:59 pm
762's got the magic pm's
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Gaming Steve on August 19, 2006, 09:02:05 pm
There no virus. I am not sure what the problems are with the PMs as I do not have it with my account or any of the test accounts. It probably occurred when I deleted the spammer from the forums and deleted his account.

I would recommend the following as this might help when I have "strange things happen" with the forums:

1) Log off of the Gaming Steve forums.
2) Restart your computer.
3) Relaunch your browser and relog into the site.

This might do it, I would also recommend that you delete the Gaming Steve cookie from your browser as well after step #1, that should help.

Let me know if you have additional problems.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: PatMan33 on August 19, 2006, 09:03:04 pm
We tried all of those a few hours ago...

None of them worked...  :-\
Title: Re: Virus in PM?
Post by: c14dude on August 19, 2006, 09:05:38 pm
i just noticed i'm having this problem also. not to big of a deal though
Title: Re: Virus in PM?
Post by: LadyM on August 19, 2006, 09:12:49 pm
I'm still having the pm problem. I have to delete a pm to read the new one.  :-\
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Piloteer on August 19, 2006, 09:14:15 pm
I'm still having the pm problem. I have to delete a pm to read the new one.  :-\

Maybe you just have to delete all of your PM's?

Title: Re: Virus in PM?
Post by: Danzik on August 19, 2006, 09:15:21 pm
Hey, danzik, you have 0 messages, 0 are new.

Fixed now
Title: Re: Virus in PM?
Post by: LadyM on August 19, 2006, 09:16:31 pm
It seems to be fixed now. Thanks Steve!  :)
Title: Re: Virus in PM?
Post by: PatMan33 on August 19, 2006, 09:16:52 pm
For some reason... and I don't know why, the problem goes away if you have someone PM you who you have not gotten a PM from in a while it seems to fix it..

That is just a theory though...

762 fixed mine and I fixed Glacies'.

*shrug*
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Gaming Steve on August 19, 2006, 09:17:37 pm
I just rebuilt all of the tables on the site, I think this should fix the problem, let me know...
Title: Re: Virus in PM?
Post by: c14dude on August 19, 2006, 09:20:33 pm
message number is displaying correctly, that must have fixed it, awsome job steve
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Didero on August 20, 2006, 07:26:40 am
The amount of messages shows up fine for me, but it didn't show I had a new PM.
That PM was sent yesterday though, so I don't know if it has been fixed since.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Gungnir on August 20, 2006, 08:46:10 am
There no virus.

Well, that's odd...Because my comp is being evil and won't let me log in..

Maybe it's just a coinicidence.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Glacies on August 23, 2006, 12:57:59 pm
Kowinky-dink. Not this place.
Title: Re: Virus in PM?
Post by: Gungnir on August 26, 2006, 08:18:18 pm
I got a worm or something and it corrupted a system file which wouldn't let me do anything with my comp, so I had to get a new HD. boooo virus/worm thingy..